Corine van Vliet

Voor Professionele shamaanse
                       Indiase massage therapie

Informatie over therapeute Corine van Vliet

TherapeutZo lang ik mij kan herinneren ben ik er al van bewust dat er veel meer is tussen hemel en aarde. Ik had al vaak paranormale ervaringen en wilde er later iets mee doen door andere mensen
te helpen.

Dit was het begin van een lang proces waarin ik mijzelf steeds verder ontwikkelde. Tijdens dit proces ben ik een aantal mensen tegen gekomen die mij hebben begeleid.

Via een bijzondere weg ben ik in contact gekomen met een in Amerika bekende astrologe Sandy Anastasi. Gedurende 5 jaar heeft zij mij begeleid in mijn spirituele ontwikkeling en heeft ze mij van veel dingen bewust gemaakt. Via haar kwam ik uiteindelijk in aanraking met een Sjamaan die mij vertelde dat mijn ziel die van een sjamaan is en ik mensen met mijn handen moest gaan helpen. Hij heeft mij vervolgens een jaar of 6 begeleid en mij veel geleerd over de Indiaanse wijsheden en het werk van een sjamaan.

Omdat ik zowel met kruiden als met mijn handen wilde werken ben ik een opleiding
tot Ayurvedisch massage therapeut gaan volgen aan de Ayurveda hogeschool
te Nijmegen.
Ik ben dus ook een gediplomeerd en geregistreerd massage therapeut.

psychisch gesprek Omdat er nog zoveel meer is en je altijd
verder kunt groeien ben ik op dit moment bezig met de
"Lessons on meditation and spiritual living"
van de Indiase Goeroe Paramahansa Yogananda.
Hij helpt me om nog beter te begrijpen over het "hoe en waarom" van alles.
Dmv steeds diepere meditatie, diverse wijsheden en leerzame lessen leert hij me om nog dichter bij het einddoel te komen waarnaar wij allemaal, bewust of onbewust, streven ... het niveau van de Goeroe!